HAYATIMDA YENI BASLANGICLAR VE TESEKKUR YAZISI

 

Hayatımda Yeni Başlangıçlar ve Teşekkür Yazısı                                                                                   

 19.10.2021     

                                                                

Böyle bir blog açmayı uzun zamandır düşünüyordum ama ne yalan söyleyeyim, bilgisel olarak yeterli altyapımın olduğunu ve tam olarak nasıl ve nereden başlayacağımı bilmiyordum. Bu düşüncemi tekrar su yüzüne çıkarıp bana destek olan aynı zamanda bloğu kurabilmem için yardımlarda bulunan V. ‘ye teşekkür ederim.

Burada kendi kişisel gelişimim olsun, okuduğum kitapları, izlediğim filmleri ve dizileri, gezdiğim yerleri, dinlediğim müzikleri ve çektiğim fotoğrafları bir çeşit günlük olarak kullanmak istediğim bir yer olsun istiyorum. Hayatta bazen güzel gelişmeler de oluyor.

Biraz kendimden bahsetmem gerekirse, Namık Kemal Üniversitesi’nde Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı okuyorum. Aslında bu sene mezun olmam gerekirdi fakat ben uzatmayı tercih ettim diyelim. Kitaplara olan ilgim lise sonda başlamıştı. Okumaya başladım ve çok faydasını gördüm. Üniversiteyi ben kitap okuyarak kazandım bir bakıma çünkü aynı sene içerisinde hem staj hem okul ve dersler bir yandan da sınava çalışmak çok kolay olmadı. Okuyarak, izleyerek, dinleyerek bu günlere gelmeyi başardık. Bundan sonraki hayatımda da okumayı bırakacağımı hiç düşünmüyorum çünkü insana en iyi gelen şey olabilir. Tabi herkes için geçerli değil herkes kendini iyi hissettiği ve kendi gibi hissettiği işi, hobiyi yapmalı. Bu blogda belki de kariyerini yazarlık üzerine yapacak bir kızın hayatına şahitlik edeceksiniz.

 

Umarım her şey dilediğim gibi olur. Bir sonraki yayında görüşmek üzere..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bohemian Rhapsody Film Incelemesi

ANNE FRANK'A MEKTUBUM

gerçeklik uyandırmadan kahven uyandırsın.